2021 Yazının Şort Modası

kadınşortları

Yazın en çok giyilen parça şort oluyor. Hem erkekler hem de kadınlar için şort vazgeçilmez. Peki, 2021 yazının şort modası nedir?

2021 yazının şort modası nedir? her yol farklı şort modelleri dikkat çekiyor. Çok sayıda kişinin spor kombinleri için ilk akla gelen kot şortlar oluyor. Bunun dışında kolay kombin edilen keten şortlar da karşınıza çıkacak. Özellikle erkekler için keten ve ince kumaşlar bu yazın moda şortları arasında yerini alıyor. Kombininizi şık bir şekilde tamamlayıp, spor bir şıklık da yakalayabilirsiniz. Sizin için önerilerimiz mckanzie şortları aşağıdaki gibidir…

Yüksek Bel Şort

En sevilerek giyilen şort modelleri arasında yüksek beller var. Yüksek bel modeller, severek giyebileceğiniz, aynı zamanda sizi uzun ve zayıf gösterecek olan modellerdir. Değerlendirmeniz halinde, tam olarak bedeninizi alıp tercih edin. Kot şortlar için bir büyük beden tercih etmek yanlış olacaktır. Ancak kumaşa göre, sonrasında açılma ihtimalinden çok dar olmayan modeller arasından seçim yapmak öneriliyor.

Kot Şort

Kadın Kot Şort Modelleri

Yazın olmazsa olmazı kot şortlar oluyor. Kot şort modelleri arasından en sevilen mavi kotlar. Çünkü hem spor hem de şık. Üstelik spor ayakkabı ile kombin edildiğinde, son derece şık bir görüntü elde edilmiş oluyor. Bunu göz önünde bulundurmanız durumunda, kot şortlarınızı spor kombinler ile birleştirip kullanabilirsiniz.

Kumaş Şortlar

Şıklığı aynı zamanda şort ile yakalarım diyenler için klasik şort modelleri de var. Bu modeller arasında kumaş olan seçenekleri göreceksiniz. Kumaş modeller, genel olarak yüksek belli ve kemerli oluyor. Kemerli modeller direkt olarak daha klasik bir görüntü sağlıyor. Bu sayede altına da tercih edilen babet ya da daha klasik bir ayakkabı ile severek kullanacağınız bir model olmayı başarıyor.

Spor Şortlar

Kadın Spor Şort

Spor için de uygun olan kumaş türünden şortlar yer alır. Onların modası ise daha çok yürüyüş ve benzeri aktiviteler için olacaktır. Bunu göz önünde bulundurmanız halinde, spor şort modelleri arasından da seçim yaparak ona göre bir belirleme yapabilirsiniz. Severek yapacağınız kombinler son derece şık olacaktır.

Etiketler: Şort,mckanzie,şort modası, şort modelleri
Haziran 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR